Gastenboek - Djembé Mzungu

Ga naar de inhoud

Hoofdmenu:

Heb je al eens een workshop meegemaakt van Djembé Mzungu.
Wij zouden het heel leuk vinden als je je ervaringen met anderen wil delen door een berichtje te schrijven in ons Gastenboek

Jan en Hetty Timmerman
6 Opmerkingen

1 2
Anne Wisse
2014-10-19 09:59:46
Hoi Jan en Hetty,
De workshop was helemaal geweldig! We hebben lekker genoten van jullie enthousiaste manier van praktisch les geven op het plein voor ons kantoor en van alles geleerd over de tone en bass. Alle medewerkers vonden het leuk.
En het eindresultaat klonk toch best aardig? We hebben erg ons best gedaan en hebben tot op heden geen klachten van de buren ontvangen!!!!
Daarna was het programma ook erg geslaagd en we kunnen mede dankzij jullie terug zien op een geweldige teambuilding met ons team.
Veel succces verder!!!
Wini van Beek
2014-08-19 09:59:46
Beste Hetty en Jan,

We hebben gisteren ontzettend genoten van de workshop die jullie gaven tijdens ons bedrijfsuitje! Een perfecte afsluiter van 2 dagen samenzijn. We hebben door jullie alle energie nog even uit onze tenen gehaald en ons bloed sneller laten stromen. Heel erg bedankt voor het overbrengen van jullie kennis, kunde en gedrevenheid. Namens mijn collega's veel plezier en succes bij al jullie activiteiten.
Hartelijke groeten, Wini van Beek, Alpro soya
1 2
Terug naar de inhoud | Terug naar het hoofdmenu